Stop fake breanings

Köszöntő

2015. 02. 04., Szerda

 

Kedves Látogató!

Köszönti Önt a Confidenza Kft csapágyszolgálat új honlapja. Minden munkatársunk reméli, hogy az oldal elnyeri a tetszését. Sokkal áttekinthetőbb lett, illetve számos új funkcióval, friss adatokkal, katalógusokkal, leírásokkal és bloggal is bővült.

Kezdőoldal

 

Kezdőoldalunkról pár kattintással elérheti, amire Önnek szüksége van. A felső menüszalagon elérheti Termékeinket, Blogunkat, Elérhetőségeinket, illetve akár Ajánlatkérést is küldhet. A legalsó menüsávból gyorsan elérheti termékcsoportjainkat, illetve Katalógusainkat.

 

Új tartalmak, leírások


Honlapunkon minden termékcsoportról (pl kúpgörgős csapágyak, golyós görgők, stb) található egy rövid, tájékoztató jellegű leírás, mely segít beazonosítani, megismertetni a terméket, és felhívni a figyelmet a speciális lehetőségekre.

 

Katalógusok

 

Minden termékcsoport leírás végén megtalálhatja a legfrissebb katalógusokat, gyártók szerint rendszerezve, pdf formátumban. Amennyiben egyszerre, egy helyen szeretné elérni az összes katalógust, megteheti ezt a honlap alján megtalálható "Katalógusok" hivatkozáson.

 

Új funkciók

 

Küldjön nekünk ajánlatkérést közvetlenül a honlapon keresztül, melyre soron kívül válaszolunk. Kijelölheti a termékcsoportot, hogy egyből a legmegfelelőbb üzletkötőnkhöz kerüljön ajánlatkérése.

 

Friss adatok

 

Az Elérhetőségek menüpontban megtalálhatóak a Confidenza Kft legfrisebb adatai, elérhetőségei, az Ajánlatkérés menüpontban pedig térképet is talál.

 

Blog

 

Blogunkban számos új fejlesztésről, technikai újításról, érdekességekről olvashat a csapágyakénál kicsit bővebb témakörben. Legyen tájékozott a jövő megoldásiról, ebben hetente megjelenő új bejegyzésünk fogja segíteni Önt!

 

Őszintén reméljük, hogy az új oldal elnyeri tetszését. Bármilyen észrevételt szívesen fogadunk!

 

Üdvözlettel:

 

A Confidenza csapata

www.confidenza.hu