Stop fake breanings

Lehajló ipari fiókok

Magasra szerelt fiókoknál a csuklós megoldás nagyban megkönnyíti a fiókok elérését.
A berendezés komplett, könnyen összeszerelhető egységben érkezik, ami tartalmazza a felszereléshez szükséges összes alkatrészt: sín és fiók, alumínium csukló, fiók megállító, gördülő csapágy.

Chambrelan-lehajlo-ipari-fiok.jpg

 

 

A felhasznált anyagok: horganyzott acél, rozsdamentes acél, polyamid.

Alkalmazás

 

A Chambrelan lenyíló ipari fiók a magasra szerelt, közepes súlyt (100 kg-ig) mozgató fiók-alkalmazást tesz lehetővé, könnyű és egyszerű hozzáférést biztosítva a fiók tartalmához. Kifejezetten jól használható tűzoltó, mentőautó belső terének fiókozásához.
Fontos: A Chambrelan nem ajánlja a lenyíló fiók függőleges beszerelését.
Működési hőmérséklet tartomány: -20°C és +80°C között.

 

Gyártás

 

A Chambrelan lenyíló fiók hidegen húzott acélból készült. A beépített golyós csapágyak 100Cr6 minőségű, kemény krómacélból készülnek.

 

Kenés

 

A sínek a szükséges mértékben előre kenten érkeznek. Acél sínek esetén nagy nyomással felvitt csapágyzsírral, alumínium és rozsdamentes acélból készült sínek esetén fehér színű zsírral kerülnek előkenésre. Kérésre különleges zsírral kenve érkeznek, melyekkel lehetővé válik például az élelmiszeripari, vagy nagy tisztaságú környezetben történő alkalmazásuk. Ezen felül elérhető a teflon mentes zsírral kent változat is!
Az élelmiszeripari zsírral ellátott kivitel, rozsdamentes acélból készült csapággyal szerelve gazdaságos alternatív megoldás a rozsdamentes acélból készült sín kiváltására.

 

Variációk

 

Felületkezelés

 

A sínek sárga vagy kék horganyzással elérhetőek. További felületkezelések, amelyek korróziónak ellenállóbbak szintén elérhetőek. A bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot.
Nitridált felületkezeléssel gyártott sínek a kiemelkedő korrózióvédelem mellett a golyós csapágy okozta kopásnak is jobban ellenállnak. Ez a kivitel olyan helyeken lehet hasznos, ahol a síneket intenzíven használják és/vagy vibrációnak kitett környezetben.

Magas hőmérsékletű alkalmazás

 

Figyelem: A standard, -20°C és +80°C közötti tartományon kívül nem javallott a használata.

 

Függőleges beépítés

 

A sín nem alkalmas a függőleges beszerelésre.

 

Zár egyelőre nem érhető el!

 

Kapcsolódó tartalom