Stop fake breanings

NTN-SNR


 

NTN

 

Cégünk 1995 óta hivatalos forgalmazója a csúcsminőségű NTN, japán csapágy gyártónak.

 

NTN csapágy felhasználás.jpg

 

Az NTN 1918-as alakulása óta a csapágyipar meghatározó szereplője, a világ 3. legnagyobb csapágy gyártója.

Csúcsminőségű termékei olyan, nagy igénybevételű helyeken jelentenek sokszor egyetlen megoldást, mint pl.: a Shinkansen, a japán nagy - sebességű vasút, melyet 1958-ban, az NTN bevonásával kezdtek fejleszteni. Az NTN vasúti csapágyai már a '80-as években több, mint 200 km/ó-val gördítették a szerelvényeket.

 

NTN csapágy felhasználás F1.jpg

 

Kínálatunkban az NTN teljes termékpalettáját megtalálja, kezdve a miniatűr csapágyaktól az egyedülállóan széles válaszékot kínáló Y csapágyakon át a speciális csapágyakig mint pl.: hosszú élettartamú csapágyak vagy az elektromosan szigetelt csapágyak.

 

Az NTN termékei csereszabatosak más, prémium minőségű gyártók termékeivel, így változtatás nélkül beépíthetőek gépekbe és berendezésekbe.

 

Az NTN kiemelkedő figyelmet fordít a kutatás & fejlesztésre, garantálva ezzel, hogy termékei a leghosszabb élettartamot biztosítsák Önnek.

 

Az NTN termékeit földön, föld alatt és föld felett, rengeteg járműbe építik be, különböző autókba, metrókba, erőművekbe, repülőgépekbe , sőt, az NTN csapágyai az űrben is megoldást jelentenek, űrhajókban és műholdakban.

 

Az alábbi példa kiválóan bemutatja az NTN megbízhatóságát és szavatosságát: 

 

NTN űrben.jpg

 

 

        • A Hayabusa aszteroida szonda napelemet mozgató egységeinek NTN csapágyazása. 2003-as fellövését követően 7 év alatt 6 milliárd km-t megtéve gyűjtött mintákat a Föld és Mars között keringő Itokawa aszteroidáról.
        • Az NTN csapágyaknak a szondát működtető napelemek mozgatása volt fő feladatuk. Az űrben több, mint 200°C különbség volt "nappal" és "éjszaka" között, így egy speciális kenőnyagot is ki kellett fejleszteni, mert a hagyományos olaj és zsír nem lett volna alkalmas.
 

SNR

 

Az NTN 2010 óta NTN-SNR néven szerepel az európai piacon, miután a japán gyártó a francia SNR többségi tulajdonosa lett.

Az SNR jelentős autóipari beszállító, az ASB (Active Sensor Beaing = Aktív szenzor csapágy) szabadalmát, mely az autóvezetést támogató rendszerek (ABS, ESP, stb.) alapja, a legtöbb gyártó átvette.

Európában a 10 legnagyobb számban eladott autótípusból 8-ban az NTN-SNR tökélyre fejlesztett ASB termékei szerepelnek, a top 3 autótípusból pedig 2-be építik be a terméket.

 

TGV_sebessegrekord_csapagy_confidenza_kft.JPG

 

Az SNR is jelentős tényező a vasúti csapágyak terén, több mint 30 éve szállít a francia gyorsvasútnak, a TGV-nek csapágyakat. 2007-ben a TGV vasút egy kísérlet során 576,8 km/h sebességet ért el. A kísérlethez is az SNR csapágyait építették be.

 

TGV_sebessegrekord_vonat_csapagy_v150_confidenza_kft.JPG

 


 

ULTAGE

 

Az NTN és SNR termékek harmonizációjának és közös fejlesztéseinek első eredménye az ULTAGE névre hallható termékcsoport.

 

ultage_csapagy_logo_confidenza_kft.jpg

Az ULTAGE két angol szó, az ULTimate (végső) és a stAGE (stádium) szavakból álló mozaikszó. Az ULTAGE termékek garancia a leghosszabb élettartamra és kiemelkedő minőségre.

 

ultage_hordogorgos_csapagy_confidenza_kft.jpg

A hordógörgős és precíziós csapágyaknál elérhető típus számos előnnyel bír, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön a legtöbbet hozza ki gépeiből és berendezésieből.