ENGLISH   POLSKI    SLOVAK

Cégbemutató
Gördülőcsapágyak
Járműcsapágyak
Lineáris csapágyak
Golyós teleszkóp
Chambrelan csúszósín
Golyós görgők ENG
Konvejorok
Speciális csapágyak
Colson ipari kerekek
  Élelmiszeripar kerekek
John King ipari láncok
Moliton gázrugók
Apró termékek
 

Csapágyak, szolgáltatások

Az itt szereplő termékek csak rövid, tömör, cikkszám szerinti jelzéssel szerepelnek raktárkészleteinknél, amely elsősorban a szakembereket számára nyújt tájékoztatást. Raktárkészletünkben egy-egy termék sok esetben 3 - vagy akár 5 - gyártói jelzéssel is szerepel. Ennek oka, hogy igyekszünk partnereinknek a legszélesebb választékot kínálni minőségben és természetesen árban is. Minden termékünket ISO minősítésű gyártóktól vásároljuk, sőt mi magunk már az ezredforduló - 2000 - óta ilyen minősítéssel dolgozunk.

Szeretnénk külön kiemelni a kínai gyártók termékeit. Cégünk 15 éve kereskedik közvetlenül az általunk kiválogatott kinai gyártokkal (ZWZ, TR, SBC, CMB, LYC, NXZ, TWB). A Kinában fellelhető 239 különböző gyártó közül az általunk forgalmazottak a legjobb minőségüek közé tartoznak. Ennek legjobb gyakorlati bizonyítéka az, hogy a nyugati kereskedők, gyártók a fenti márkajellel ellátott csapágyakat ismerik, és szinte alku nélkül vásárolják. Cégünk ezért is nem alakított ki önálló kereskedői márkát, mert a megbízhatóságot így a legegyszerübb továbbadni .

Ez a válogatás eredményezte, hogy az Y-csapágyat a TR és az FS márkák jelentik a kedvező árkategoriában. A ZWZ brand a hordógörgös, az NU, SBC, CMB pedig a golyóscsapágyak és kúpgörgöscsapágyak kedvező ár/érték arány képviselői.

Fontos megemlíteni az optimális darabszám kialakitását a csapágygyártás során. Mivel nem áll össze mindíg az optimális gyártási darabszám, ezért nem mindíg kapható a gyártóműben a kért csapágy. Nincs a világon olyan gyártó amely minden fajta csapágyat a leggazdaságossabban képes gyártani. Sok gyártó a maga emblémájával más gyártóval gyártatja le a termékét, ezzel elismerve annak gyártói minőségét is.

A kereskedői márkákra jellemző a vegyes gyártói háttér és annak - szintén vegyes - minősége. Ezek jellemzője a külcsíny, a jó csomagolás és a megtévesztő "brand" mint például a JAP vagy GER feliratozás.

Cégünk által forgalmazott termékek 90 %-a gördülőcsapágy és a környezetébe tartozó alkatrészek, ugymint

  • csapágyházak
  • hüvelyek, rögzítőanyák
  • seegergyűrűk
  • szimmeringek,"O" gyűrűk
  • a lineáris csapágyakhoz hántolt W anyagú tengely d= 6.0 - 35.0 mm-ig
  • reteszek, ékek a tengelykötésekhez
  • tengelykapcsolók
  • szabadonfutók

Az autós és motoros csapágyak és a külőnféle KIT-tek a felsorolásban csak a szakfeliratozással szerepelnek (pl. VKBA1306-2052, VKBA 973-2020, ZN 21.. ZN 44) az ezekben található csapágyat szakembereink külön is eladják önöknek.

Fontos, hogy a készletben nem szereplő csapágyakat külkereskedelmi szolgáltatásunk rendkivül gyorsan képes beszerezni a világ bármely részéről. Vevőinket a világ készleteiből szolgáljuk ki.

l togat˘ sz ml l˘