Stop fake breanings

Y csapágy - rozsdamentes ház sorozat

A hagyományos öntöttvas Y csapágyakon kívül kínálatunkban megtalálja a korrózióálló rozsdamentes acél ház kivitelű Y csapágyakat. 

Y csapágy rozsdamentes acél ház kép.jpg

 

Rozsdamentes acél ház sorozat előnyei

 

Korrózióvédelem

 

A rozsdamentes acélból készült ház hatékonyan véd a korróziótól. Rozsdamentes tulajdonsága miatt számos alkalmazáshoz beépíthető.

 

Hosszabb kenőanyag élettartam

 

A rozsdamentes egység szilárd kenőanyaggal van feltöltve, ami csökkenti vagy megszűnteti a kenőanyag szivárgást, jelentősen növelve ezzel a kenőanyag élettartamát, különösen a vibrációnak kitett alkalmazásokban.

Ezen kívül, a szilárd kenőanyag nem keveredik a vízzel, ha az a futófelületre kerül, így gyakori csapágy átmosás során is garantálja a hosszú élettaratmot. 

 

Tiszta környezetű működés

 

Mivel a csapágyban lévő szilárd kenőanyag nem keveredik a vízzel, így jelentős mértékben csökkenti a környezeti szennyeződést.

A rozsdamentes acél ház a különleges öntési eljárásnak köszönhetően sima felületű és úgy van kialakítva, hogy a folyadék lefollyon róla, így nem keletkezik pangó nedves felület, melyben baktériumok jelenhetnének meg. Ezen tulajdonsága miatt az élelmiszeripari csapágyazás kedvelt megoldása.

 

Porvédő kupak

 

Y csapágy rozsdamentes acél ház és porvédő kupak.jpgA hagyományos öntöttvas házakhoz hasonlóan, a rozsdamentes acél házas sorozathoz is elérhető a porvédő kupak nyitott vagy zárt kivitelben.

A kupak extra védelmet biztosít a szennyeződés ellen, növelve ezzel a csapágy élettartamát. 

 

Csereszabatos

 

A rozsdamentes acél ház sorozat befoglaló méretei egyeznek a hagyományos öntöttvas ház méreteivel, így beépíthetőek azok helyére.


Tulajdonságai miatt a rozsdamentes ház sorozatú Y csapágyegység kedvező választás a korrozióval járó alkalmazásoknál. 

 

Kapcsolódó tartalom: